Bli medlem

NTNUs alumninettverk gir deg mulighet til styrket samarbeid med NTNU og kontakt med andre alumner over hele verden. Vi tilbyr mange ulike aktiviteter og møteplasser, våre mest populære er de årlige konferansene og alumnitreffene rundt om i verden.

NTNU Alumnis internasjonale aktiviteter er organisert gjennom regionale nettverk og har som mål å være et strategisk verktøy som bidrar til å styrke NTNUs samarbeidsmuligheter internasjonalt, og å være en arena for erfaringsutveksling mellom medlemmene i nettverket. Som medlem av NTNU Alumni, er du automatisk en del av nettverkene som er opprettet i regionen der du bor:

Vi arbeider med å utvikle flere slike nettverk over hele verden. Er du klar til å bidra? Gjennoppta kontakten med NTNU, og se dine muligheter for nye samarbeid. Medlemskapet er gratis. Bli medlem i dag!

For å bli medlem i NTNUs alumninettverk må du aktivere din profil i vår alumniportal.

Alumner, studenter og ansatte registreres enklest med elektronisk ID (For å benytte BankID velg lenken "IDporten" i neste skjermbilde)
Registrering med elektronisk ID

For alumni som ikke har tilgang til elektronisk ID, benytt skjema under. Aktiveringen er en 5-trinns prosess og tar ca 5 minutter:

  1. Fyll inn ditt fulle navn (navnet du brukte da du var en NTNU student) og fødselsdato.
  2. Kontroller kontaktinformasjonen som finnes i den lagrede profilen ved NTNU.
  3. Du vil da få tilsendt brukernavn og passord via epost / SMS.
  4. Logg deg inn med ditt brukernavn og passord mottatt via epost / SMS.
  5. Sjekk om informasjonen er korrekt, fylle ut felter som mangler informasjon, aksepter medlemsvilkårene og aktiver kontoen din.